Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Lázár Anita
   2018. 07. 05. 20:51
   Nagycsaládos egyedülállóként,3 kisgyermekkel 4nap/3éjre voltam a hotel vendége.

   Minden maximálisan rendben volt, ez az a hely, ahol minden korosztály jól érzi magát. Annak ellenére, hogy minden feladat az enyém volt, a kényelmes szobának és a gyermekbarát szemléletnek köszönhetően mégis élvezetes nyaralás volt nekem is. Sokat sétáltunk a szálloda gyönyörű környezetében, tartalmas volt minden itt töltött perc. Az ételek finomak, a fürdő kitűnő. Köszönjük a személyzet kedvességét és profizmusát is!
  • Kovács Viola
   2018. 07. 01. 21:22
   Ma jöttünk haza. 2 éjszakára voltunk a hotel vendégei. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a szállodáról. Barátságos, családias, modern, tiszta. A szoba tágas, az ágy annyira kényelmes, hogy próbáltuk kinyomozni milyen matracon alszunk, de sajnos a recepciós hölgyek nem tudták megmondani. Legszívesebben elhoztuk volna magunkkal. Az ellátás kiváló, ízletes és választékos, a személyzet kedves, udvarias, gyors és segítőkész. A wellness is rendben van, ZOZO nagyon cuki, a gyerekek kedvence. A június 29 péntek esti Zoller Zsolt szólóest pedig fantasztikus volt. Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti látogasson el a Portobello Hotelba. Mi biztosan visszatérünk. Köszönjük!
  • Bene Tiborné
   2018. 06. 20. 13:06
   Tisztelt szàlloda!

   Köszönjük a vendéglàtàst,mindennel maximàlisan megvoltunk elégedve, az étkezés minõségérõl csak felsõfokban tudok beszélni. A mindig mosolygòs,mindenben segítõkész személyzetrõl úgyszintén! Biztosan visszamegyünk még!
  • Miholics Péter
   2018. 05. 19. 19:29
   Az esti vacsoránál kiderült, hogy a lányomnak másnap reggel vissza kell jönnie pestre dolgozni, így nem tudja megvárni a reggelit, az egyik felszolgáló kedvesen megjegyezte, nem probléma, reggelre a recepción úti "poggyászként" reggeli csomagot helyeznek el. Köszönjük profi hozzáállásukat, és a bőséges reggeli tökéletes indulása lett a napnak. Még egyszer köszönjük.
   Portobello Wellness és Yacht Hotel
   2018-05-31 13:41:55
   Kedves Péter! Köszönjük szépen pozitív visszajelzését, várjuk Önöket egy következő alkalommal!
  • Földes Éva
   2018. 03. 27. 19:55
   3 napot töltöttünk a szállodában. Minden tökéletes volt. Kitűnő minőségű ételek, udvarias, fiatal, segítőkész személyzet és csodálatos fürdő részleg.

   Külön kiemelném azt a gyermekbarát szemléletet ami az egész szálloda légkörét áthatja.

   Gyerekek, felnőttek, mindannyian jól éreztük magunkat.

   Biztosan visszatérő vendégek leszünk.

   Földes Éva

  • Kéri Sándor
   2018. 02. 02. 13:02
   Barátainkal töltöttünk el négy napot a szállodában . Kiváló személyzet , finom ételek , csak ajánlani tudom mindenkinek.

  • Csete Ágnes
   2018. 01. 11. 21:40
   2éjszakát töltöttünk Önöknél.Lányom,vőm,2 iker unokám,és én.A személyzet kedves,a szobánk megfelelő,tiszta volt.Irtó meleg volt,a gyerekek miatt nem akarztunk nyitott ablaknál aludni.A reggeli,vacsora bőséges és finom,változaztos volt.A gyerekjátszó,csak kisgyerekeknek való.Hiányoltam a nagyobb korosztályt nem célozzák meg///sakk,malom,teke stb////kár,hogy a szobánk nem a Bazilikára nézett.Mindent összegezve ,jól éreztük magunkat,csak ajálani tudom mindenkinek. Csete Ágnes Mohács.
  • Kiss Gabriella
   2017. 11. 27. 11:34
   Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Beleértve a wellness részleget is, ahol kiemelném a szaunaszeánszokat. Istenien felfrissültünk, hála a szakképzett szaunamestereknek. Csak ajánlani tudom mindenkinek a mosolygós személyzettel körülölelt szállodát.
  • Szukicsné Saci
   2017. 10. 17. 18:57
   Az unokáimmal töltöttünk el néhány felejthetetlen napot a nyáron a szállodában. A gyermekek boldogságát örömét minden szülőnek meg kell tapasztalni. Minden csodálatos volt .Nagyon jóléreztük magunkat. Most ősszel az egész család kíván pihenni Önöknél. Köszönjük a finom ételeket az udvarias fogadtatást és a kényelmes elhelyezést.
  • Sebe Nándor
   2017. 10. 03. 19:13
   Egy hétvégét töltöttünk Önöknél a feleségemmel és azt kaptuk amit vártunk! Bőséges finom ételek, fiatalos udvarias és rendkívül figyelmes személyzet. A szoba és a szálloda tökéletes volt. Teljes mértékben elégedetten távoztunk.