Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Buzás Andrásné
   2019. 12. 11. 13:04
   Csodás 5 napot töltöttünk önöknél. Kifogástalan ellátás, fínom ételek, szolgálatkész személyzet. Biztosan visszatérünk.
  • Jäger Ágnes
   2019. 10. 09. 11:24
   Nagyon jól éreztük magunkat.

   Csajos kiruccanás volt. Ételek finomak szobák szépek az ágy nagyon kényelmes a wellness is klassz.

   Ajánlani tudom mindenkinek.

  • Báló Ferenc Szeged
   2019. 05. 23. 12:26
   2019 áprilisában Húsvétkor voltunk 3 éjszakát Önöknél ! Kilencedik alkalommal tértünk vissza a csodálatos Esztergomba és az Önök szállodájába! Csak jót tudunk mondani és bátran ajánljuk mindenkinek aki csendes pihenésre vágyik! Az étterem kifogástalan személyzettel és szakácsokkal rendelkezik! Sok szálloda tanulhatna a vendéglátásukból! Hamarosan újra menni fogunk!
  • Csuvikovszky-Füst Krisztina
   2019. 03. 04. 09:04
   Ősszel jártunk a szállodában, rendkívül meg voltunk elégedve mindennel. A szobánk első osztályú volt, a szálloda szolgáltatása mindent kielégített számunkra. Nagyon jó a konyha, bőséges, finom választékkal, a személyzet kedves, készséges volt. A wellness fürdővel sem volt semmi gondunk, a kislányunk is élvezte. Csak jót tudok mondani az ott töltött időről, biztos, hogy még visszamegyünk.
  • Baráth Sándor
   2018. 09. 21. 10:17
   Nem ez volt az első alkalom, hogy az Önök szállodáját választottuk. A mostani hétvégére elhoztuk gyerekeinket, unokánkat is.Az előzetesen megfogalmazódott kéréseinket maximálisan figyelembe vették, a család valamennyi tagja nagyon jól érezte magát. Tisztaság, finom ételek, kedves személyzet. Köszönjük!
  • droppa eva
   2018. 09. 15. 13:06
   2018.szeptemberében másodszor mentünk vissza önökhöz. Tavasszal voltunk idén,és már akkor tudtuk,hogy visszatérünk. Minden kérésünket,azonnal megoldották. A személyzet igazán udvariasak és segítőkészek.   Mindent köszönünk!   Üdvözlettel Éva
  • Gubicza Ilona
   2018. 09. 06. 21:37
   Négy éjszakát töltöttünk kitűnő szállodájukban.

   A szoba kényelmes, tiszta, alkalmas volt a kellemes pihenésre.

   Külön elismerést érdemelnek a finom ételek, a gazdag választék, a szép és ízletes édességek és gyümölcsök.

   Köszönjük a recepció dolgozóinak segítőkész kedvességét, az ételeket készítők igényes munkáját, a fiatal felszolgálók elegáns, udvarias magatartását.

   Nagyon kellemes kikapcsolódást, felüdülést jelentettek a fürdő szolgáltatásai is.

   Nagyon jól pihentünk, jól éreztük magunkat. Köszönjük.

   Gubicza Ilona Veszprém  • Lázár Anita
   2018. 07. 05. 20:51
   Nagycsaládos egyedülállóként,3 kisgyermekkel 4nap/3éjre voltam a hotel vendége.

   Minden maximálisan rendben volt, ez az a hely, ahol minden korosztály jól érzi magát. Annak ellenére, hogy minden feladat az enyém volt, a kényelmes szobának és a gyermekbarát szemléletnek köszönhetően mégis élvezetes nyaralás volt nekem is. Sokat sétáltunk a szálloda gyönyörű környezetében, tartalmas volt minden itt töltött perc. Az ételek finomak, a fürdő kitűnő. Köszönjük a személyzet kedvességét és profizmusát is!
  • Kovács Viola
   2018. 07. 01. 21:22
   Ma jöttünk haza. 2 éjszakára voltunk a hotel vendégei. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a szállodáról. Barátságos, családias, modern, tiszta. A szoba tágas, az ágy annyira kényelmes, hogy próbáltuk kinyomozni milyen matracon alszunk, de sajnos a recepciós hölgyek nem tudták megmondani. Legszívesebben elhoztuk volna magunkkal. Az ellátás kiváló, ízletes és választékos, a személyzet kedves, udvarias, gyors és segítőkész. A wellness is rendben van, ZOZO nagyon cuki, a gyerekek kedvence. A június 29 péntek esti Zoller Zsolt szólóest pedig fantasztikus volt. Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti látogasson el a Portobello Hotelba. Mi biztosan visszatérünk. Köszönjük!
  • Bene Tiborné
   2018. 06. 20. 13:06
   Tisztelt szàlloda!

   Köszönjük a vendéglàtàst,mindennel maximàlisan megvoltunk elégedve, az étkezés minõségérõl csak felsõfokban tudok beszélni. A mindig mosolygòs,mindenben segítõkész személyzetrõl úgyszintén! Biztosan visszamegyünk még!