Szálloda bemutatása

Az exkluzív Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom belvárosában, csendes nyugodt környezetben található, a Prímás-szigeten a Kis-Duna partján. Az épület közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll a szálloda wellness részlegeként is üzemelő, közkedvelt Élményfürdővel, az Aquaszigettel.

Szállodánk 95 szobájával, és tematikus lakosztályaival biztosítja a kényelmet vendégeink számára. Lakosztályainkat, - melyek között megtalálható Hawaii, Bali és Japán hangulatvilága is – első sorban családok számára ajánljuk, melyek akár 4 -5 fő részére kényelmes elhelyezést biztosítanak. A két légterű lakosztályok fürdőszobái káddal és zuhanyzóval felszereltek, és a nappali részben megtalálható egy kihúzható kanapé is. Emeletenkénti nagy lakosztályok – Grande Familia, Il Capitano, Porto Rosa, Aquaplus –ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik az Aquasziget Élményfürdőnkre és a Bazilikára.

Szolgáltatások

Családbarát és tematikus szálloda lévén nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekes családok pihenésére. Kisgyermekkel érkezőknek többek között babaágy, gyermekágynemű, fürdető kád, etetőszék és gyerekbüfé áll rendelkezésre. A gyermekek szórakoztatásáról játszóház, a szálloda kabalája, Zozo, a kölyökkrokodil és animációs programok gondoskodnak.

Vendégek kényelmes és biztonságos parkolása érdekében a szállodánk alatt mélygarázs, az épület mellett pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

A családosok és párosban érkező vendégek mellett az üzleti szándékkal betérőkre is gondoltunk. Számukra két kisebb szekció terem áll rendelkezésre igény szerinti berendezéssel. Az első emeleti tárgyaló terem ideális helyszínt nyújt céges rendezvényeknek, kisebb megbeszélésekre és egyéb családi eseményekre egyaránt. A hatodik emeleten exkluzív, panorámatárgyaló áll a vendégek rendelkezésére, vezetői tárgyalásokra, zártkörű vállalati eszmecserékre is kiválóan alkalmas. Teraszáról gyönyörű panoráma tárul elénk, ezzel a Bazilika után Esztergom második legmagasabb pontja a Portobello Hotelben található.

Szolgáltatásaink:

GYERMEKBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Baba- és gyermekbarát felszereléseink

Szolgáltatásaink a gyermekeknek 

Bababarát bérelhető eszközök

Kölcsönözhető eszközök

Megvásárolható eszközök