Szálloda bemutatása

A Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom belvárosában, csendes, nyugodt környezetben található, a Prímás-szigeten a Kis-Duna partján. Az épület közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll a szálloda wellness részlegeként is üzemelő, közkedvelt Aquasziget Élményfürdővel.

Szállodánk 95 szobájával biztosítja a kényelmet vendégeink számára. Lakosztályainkat, - melyek között megtalálható egy légterű Hawaii, Bali, Japán és a Porto rosa – első sorban családok számára ajánljuk, melyek akár 4 -5 fő részére kényelmes elhelyezést biztosítanak. A két légterű lakosztályok fürdőszobái káddal és zuhanyzóval felszereltek, és a nappali részben megtalálható egy kihúzható kanapé is. Emeletenkénti nagy lakosztályok – Grande Familia, Il Capitano, Aquaplus –ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik az Aquasziget Élményfürdőnkre és a Bazilikára.

Szolgáltatások

Családbarát szálloda lévén nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekes családok pihenésére. Kisgyermekkel érkezőknek többek között babaágy, gyermekágynemű, fürdető kád, etetőszék és gyerekbüfé áll rendelkezésre. A gyermekek szórakoztatásáról játszóház, a szálloda kabalája, Zozo, a kölyökkrokodil és animációs programok gondoskodnak. (animáció kapacitás és létszám függvényében, heti program szerint)

Vendégek kényelmes és biztonságos parkolása érdekében a szállodánk alatt mélygarázs, az épület mellett pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Szolgáltatásaink

Parkolás

GYERMEKBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Baba- és gyermekbarát felszereléseink

Szolgáltatásaink a gyermekeknek 

Bababarát bérelhető eszközök

Kölcsönözhető eszközök