Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kiss Gabriella
  2017. 11. 27. 11:34
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Beleértve a wellness részleget is, ahol kiemelném a szaunaszeánszokat. Istenien felfrissültünk, hála a szakképzett szaunamestereknek. Csak ajánlani tudom mindenkinek a mosolygós személyzettel körülölelt szállodát.
 • Szukicsné Saci
  2017. 10. 17. 18:57
  Az unokáimmal töltöttünk el néhány felejthetetlen napot a nyáron a szállodában. A gyermekek boldogságát örömét minden szülőnek meg kell tapasztalni. Minden csodálatos volt .Nagyon jóléreztük magunkat. Most ősszel az egész család kíván pihenni Önöknél. Köszönjük a finom ételeket az udvarias fogadtatást és a kényelmes elhelyezést.
 • Sebe Nándor
  2017. 10. 03. 19:13
  Egy hétvégét töltöttünk Önöknél a feleségemmel és azt kaptuk amit vártunk! Bőséges finom ételek, fiatalos udvarias és rendkívül figyelmes személyzet. A szoba és a szálloda tökéletes volt. Teljes mértékben elégedetten távoztunk.
 • Dr.Szigeti Éva
  2017. 08. 10. 13:17
  Igényes szálloda, remek elhelyezkedés, finom ételek, készséges személyzet, gyerekekkel remek felüdülés.

  Visszatérő vendégek vagyunk,leszünk!

  Köszönjük!
 • Erdősné Ress Anett
  2017. 07. 25. 18:57
  2 éjszakát töltöttünk itt és szuper volt minden. Kedves személyzet, szép, nagy szoba. Nagyon finom ételek, megfelelő hőmérsékletű medencék. Játszószoba , nem utolsó sorban gyerekfelügyelettel, ahol egy kedves hölgy (Zora) játszott a gyerekemmel, aki alig akart eljönni. Nagyon jól éreztük magunkat, remélhetőleg még visszatérünk!
 • Ribb Tibor László
  2017. 07. 02. 02:25
  Négy éjszakát töltöttünk el Önöknél,és nagyon jól éreztük magunkat,minden kifogástalan. Sok helyen megfordultunk de a portobello viszi a pálmát! Biztos megyünk még, mert szuper!
 • Bauerné Tóth Katalin
  2017. 06. 05. 16:00
  Sajnos csak egy éjszakát tölthettünk Önöknél, de így is sok mindent megfigyeltünk. Fantasztikus volt minden az első perctől kezdve! Szívélyes fogadtatás, finom limonádé! Számomra külön élmény volt, hogy Pascucci kávét ihattam, mert ez a kedvencem.

  A személyzet minden tagja kedves, szolgálatkész és türelmes. Pedig volt munkájuk bőven a pünkösdi hétvégén.

  A szobák nagyon ízlésesek, makulátlanul tiszták és kényelmesek.

  A kulináris élvezetekről ódákat zenghetnék, köszönjük a finom vacsorát és reggelit!

  A wellness részleg is kiváló, remek fürdő!

  A szálloda gyönyörű helyen van, nyugalom, kisváros, szép panoráma...

  Ha még mindig nem lennék elég meggyőző: két kamasz gyerekünk is nagyon jól érezte magát. :) Kell ennél több?

  Nagyon köszönjük, további jó munkát kívánunk! Bauerné Kata és családja
 • Tóth Erika
  2017. 04. 18. 00:00
  Négy napot töltöttunk itt baráti társasággal. Nagyon szuper hotel, kitűnő személyzettel, változatos és sokféle étellel reggelinél és vacsoránál is. Családi szobában voltunk kettő gyermekkel. A szobában minden megfelelő, pazar kilátás a Bazilikára. A játszóház is nagyon tetszett a gyerekeknek. A hotel tiszta, szép, rendezett. A fürdő és wellness rész is kiváló. Negatívumot nem tudok mondani, nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem még visszatérünk!
 • Németh Andrea
  2017. 04. 18. 00:00
  Szép szálloda, kis hibákkal. Remek helyen, jó fürdővel, ízletes és választékos vacsorával.
 • Szabó Ivett
  2017. 03. 21. 00:00
  Összességében nagyon kellemes két napot töltöttünk a szállodában. A személyzetre nem lehet panasz, mindenki kedves es udvarias. Az ételek kifogástalanok es bőségesek. Néhány dolog a szobával kapcsolatban megfogalmazódott: Eszméletlen meleg van a szobákban. Megközelítőleg 29 fok, miközben a termosztát 20 fokot mutat. A fürdőszobában nem volt kézmosó szappan es a zsebkendős doboz sem volt feltöltve. A fürdővel kapcsolatban több kritikát tudtunk megfogalmazni: a fürdőruhás szaunába fürdőruha nélkül is bejönnek vendégek, ami önmagában is kellemetlen. A másik fontos dolog, hogy egy darab fürdőruhás szauna véleményem szerint kevés egy ekkora fürdőkomplexumban. A szaunáknál jó lenne egy hideg merülő medence a zuhanyok mellett. Mindezek mellett a Hotel kiemelkedő és szívesen jövünk legközelebb is.