Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Németh Andrea
  2017. 04. 18. 00:00
  Szép szálloda, kis hibákkal. Remek helyen, jó fürdővel, ízletes és választékos vacsorával.
 • Szabó Ivett
  2017. 03. 21. 00:00
  Összességében nagyon kellemes két napot töltöttünk a szállodában. A személyzetre nem lehet panasz, mindenki kedves es udvarias. Az ételek kifogástalanok es bőségesek. Néhány dolog a szobával kapcsolatban megfogalmazódott: Eszméletlen meleg van a szobákban. Megközelítőleg 29 fok, miközben a termosztát 20 fokot mutat. A fürdőszobában nem volt kézmosó szappan es a zsebkendős doboz sem volt feltöltve. A fürdővel kapcsolatban több kritikát tudtunk megfogalmazni: a fürdőruhás szaunába fürdőruha nélkül is bejönnek vendégek, ami önmagában is kellemetlen. A másik fontos dolog, hogy egy darab fürdőruhás szauna véleményem szerint kevés egy ekkora fürdőkomplexumban. A szaunáknál jó lenne egy hideg merülő medence a zuhanyok mellett. Mindezek mellett a Hotel kiemelkedő és szívesen jövünk legközelebb is.
 • Balogh Nikolett
  2017. 03. 18. 00:00
  Hol is kezdjem... kicsit félve jöttünk mert több negatív véleményt olvastunk pozitívat. Hát én nem tudom, hogy akik a negatív kritikát írták eddig hova jártak, de én is voltam már nem egy hotelben de eddig ez a csúcs. A Hotel gyönyörű. A szobák kényelmesek, az ágy különösen (azon matekolunk, hogy tudnánk haza csempészni) tiszták és a képek a valóságnak megfelelőek. A személyzet kedves,mosolygós és tisztelet tudó még velünk fiatalokkal is pedig ők is azok. Az ételek fenomenálisak konkrétan a vacsora után csak vergődtünk mint hal a parton. A reggeli bőséges… hideg-meleg reggeli, palacsinta, tojások különböző verzióban, sajtok, gabonapehely… minden mi szem-szájnak ingere. Aki itt nem tud választani és éhes marad az tényleg maradjon otthon. A wellness is klassz bár szerintem akkor az igazi ha a külső részleg is nyitva. Sajnos ottlétünkkor ez zárva volt de így is élvezhető volt. Még egy nap a miénk ezen a klassz helyen úgyhogy mi mindenkinek ajánljuk!!!
 • Langó Bianka
  2017. 02. 23. 00:00
  Nagyon kellemes három napot töltöttünk a hotelben. A szobánk szép, kényelmes, tiszta volt, a wellness részleggel teljesen meg voltunk elégedve. A személyzet is kedves, barátságos volt. Talán csak az étkezésekkel kapcsolatban lenne egy apró javaslatunk: reggelinél lehetett volna több, változatosabb friss pékáru, illetve a vacsoránál sok volt az egészséges és különleges fogás, ami dicséretes, viszont mi örültünk volna, ha minden este terítékre kerül legalább egy hagyományosabb, magyaros étel is.
 • Katarína Mašátová
  2017. 02. 22. 00:00
  Fajn, pohoda, personál bezva ...
 • Hegedűs-Hende Réka
  2017. 01. 16. 00:00
  Kétszer voltunk már itt, legutóbb 1 napra. Igazából nem nagyon tudnék bármibe is belekötni, mindenki nagyon kedves volt, az ételek finomak voltak, a választék megfelelő. A játszószoba szuper, alig lehet kirángatni a gyerekeket. A szobák felszereltségével sem volt probléma. Amit építő jelleggel megjegyeznék: - a termosztát tényleg működik (ellentétben más helyekkel, ahol nem lehet állítani a hőmérsékleten), viszont a fürdőszobai radiátor nem volt meleg, így nagyon kellemetlen a vizes fürdőruhákat visszavenni. Ha ez nem valamilyen probléma miatt van így, akkor célszerű lenne egy szárító a szobába - vacsoránál rengeteg sajt volt egyszerre kitéve, így kicsit kiszáradtak, jobb lenne inkább többször feltölteni - még egy apróság, de ez a fürdőre vonatkozik: lehetne a levegő hőmérsékletét pár fokkal emelni. Amint lement a nap, érezhetően csökkent a levegő hőmérséklete, nem volt kellemes átmenni egyik medencéből a másikba, illetve ezért sajnos a gyermekmedence is üres volt Mindenképpen visszatérünk még.
 • Vadász Zsuzsanna
  2016. 11. 16. 00:00
  Csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. A szoba igényesen berendezett, az ételek választékosak, bőségesek és nagyon finomak voltak. Esténként az élőzene remek hangulatot adott! A wellness részleg is kifogástalan. A szaunaszeánszok voltak a legjobbak! Egyetlen negatív tapasztalat: A péntek estére meghirdetett gyertyafényes fürdőzés valójában egy tini-disco (külsős vendégek is bejöhettek) lett, ami így számunkra elvesztette hangulatát. Ettől függetlenül elégedetten jöttünk el és bárkinek szívesen ajánljuk a szállodát!
 • Bíró Eszter
  2016. 11. 08. 00:00
  Kellemes, barátságos, modern szobát kaptunk. Igazi élmény volt a pihenés. Szép, ízléses tapéta a folyosó falán, családbarát játszóházzal. Odafigyelnek a részletekre. A fürdő mediterrán stílusban épült és a szauna csodás megkoronázása. Az itt dolgozó hölgyek osztrák színvonalon szolgálják ki az ide érkező vendégeket. Barátságosak, figyelmesek, professzionális a hozzáállásuk. Remélem a vezetőség értékeli ezt a magas szintű kiszolgálást. Mi nagyon szépen köszönjük nekik! Még visszatérünk.
 • Hollóné Kukta Bea
  2016. 08. 31. 00:00
  Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ebben a szállodában nem csak "egy" vendég vagy, hanem "A" vendég. Voltak hiányosságok (nyitási), amiket idővel megoldanak. Az ott eltöltött egy hét alatt ahogy tudták a hiányosságokat pótolták.:-) A személyzet segítőkész, látszólag fáradhatatlan. Az étel választékos, finom. A bárban a koktél isteni, a zenészek felteszik az i-re a pontot. Esztergom csodaszép, látnivalókban gazdag. Nem volt minden tökéletes a szállodában, ennek ellenére legalább egyszer még visszamegyünk! Egy biztos felejthetetlen emlék lesz! Köszönjük!