Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Báló Ferenc Szeged
  2019. 05. 23. 12:26
  2019 áprilisában Húsvétkor voltunk 3 éjszakát Önöknél ! Kilencedik alkalommal tértünk vissza a csodálatos Esztergomba és az Önök szállodájába! Csak jót tudunk mondani és bátran ajánljuk mindenkinek aki csendes pihenésre vágyik! Az étterem kifogástalan személyzettel és szakácsokkal rendelkezik! Sok szálloda tanulhatna a vendéglátásukból! Hamarosan újra menni fogunk!
 • Csuvikovszky-Füst Krisztina
  2019. 03. 04. 09:04
  Ősszel jártunk a szállodában, rendkívül meg voltunk elégedve mindennel. A szobánk első osztályú volt, a szálloda szolgáltatása mindent kielégített számunkra. Nagyon jó a konyha, bőséges, finom választékkal, a személyzet kedves, készséges volt. A wellness fürdővel sem volt semmi gondunk, a kislányunk is élvezte. Csak jót tudok mondani az ott töltött időről, biztos, hogy még visszamegyünk.
 • Baráth Sándor
  2018. 09. 21. 10:17
  Nem ez volt az első alkalom, hogy az Önök szállodáját választottuk. A mostani hétvégére elhoztuk gyerekeinket, unokánkat is.Az előzetesen megfogalmazódott kéréseinket maximálisan figyelembe vették, a család valamennyi tagja nagyon jól érezte magát. Tisztaság, finom ételek, kedves személyzet. Köszönjük!
 • droppa eva
  2018. 09. 15. 13:06
  2018.szeptemberében másodszor mentünk vissza önökhöz. Tavasszal voltunk idén,és már akkor tudtuk,hogy visszatérünk. Minden kérésünket,azonnal megoldották. A személyzet igazán udvariasak és segítőkészek.  Mindent köszönünk!  Üdvözlettel Éva
 • Gubicza Ilona
  2018. 09. 06. 21:37
  Négy éjszakát töltöttünk kitűnő szállodájukban.

  A szoba kényelmes, tiszta, alkalmas volt a kellemes pihenésre.

  Külön elismerést érdemelnek a finom ételek, a gazdag választék, a szép és ízletes édességek és gyümölcsök.

  Köszönjük a recepció dolgozóinak segítőkész kedvességét, az ételeket készítők igényes munkáját, a fiatal felszolgálók elegáns, udvarias magatartását.

  Nagyon kellemes kikapcsolódást, felüdülést jelentettek a fürdő szolgáltatásai is.

  Nagyon jól pihentünk, jól éreztük magunkat. Köszönjük.

  Gubicza Ilona Veszprém • Lázár Anita
  2018. 07. 05. 20:51
  Nagycsaládos egyedülállóként,3 kisgyermekkel 4nap/3éjre voltam a hotel vendége.

  Minden maximálisan rendben volt, ez az a hely, ahol minden korosztály jól érzi magát. Annak ellenére, hogy minden feladat az enyém volt, a kényelmes szobának és a gyermekbarát szemléletnek köszönhetően mégis élvezetes nyaralás volt nekem is. Sokat sétáltunk a szálloda gyönyörű környezetében, tartalmas volt minden itt töltött perc. Az ételek finomak, a fürdő kitűnő. Köszönjük a személyzet kedvességét és profizmusát is!
 • Kovács Viola
  2018. 07. 01. 21:22
  Ma jöttünk haza. 2 éjszakára voltunk a hotel vendégei. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a szállodáról. Barátságos, családias, modern, tiszta. A szoba tágas, az ágy annyira kényelmes, hogy próbáltuk kinyomozni milyen matracon alszunk, de sajnos a recepciós hölgyek nem tudták megmondani. Legszívesebben elhoztuk volna magunkkal. Az ellátás kiváló, ízletes és választékos, a személyzet kedves, udvarias, gyors és segítőkész. A wellness is rendben van, ZOZO nagyon cuki, a gyerekek kedvence. A június 29 péntek esti Zoller Zsolt szólóest pedig fantasztikus volt. Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti látogasson el a Portobello Hotelba. Mi biztosan visszatérünk. Köszönjük!
 • Bene Tiborné
  2018. 06. 20. 13:06
  Tisztelt szàlloda!

  Köszönjük a vendéglàtàst,mindennel maximàlisan megvoltunk elégedve, az étkezés minõségérõl csak felsõfokban tudok beszélni. A mindig mosolygòs,mindenben segítõkész személyzetrõl úgyszintén! Biztosan visszamegyünk még!
 • Miholics Péter
  2018. 05. 19. 19:29
  Az esti vacsoránál kiderült, hogy a lányomnak másnap reggel vissza kell jönnie pestre dolgozni, így nem tudja megvárni a reggelit, az egyik felszolgáló kedvesen megjegyezte, nem probléma, reggelre a recepción úti "poggyászként" reggeli csomagot helyeznek el. Köszönjük profi hozzáállásukat, és a bőséges reggeli tökéletes indulása lett a napnak. Még egyszer köszönjük.
  Portobello Wellness és Yacht Hotel
  2018-05-31 13:41:55
  Kedves Péter! Köszönjük szépen pozitív visszajelzését, várjuk Önöket egy következő alkalommal!
 • Földes Éva
  2018. 03. 27. 19:55
  3 napot töltöttünk a szállodában. Minden tökéletes volt. Kitűnő minőségű ételek, udvarias, fiatal, segítőkész személyzet és csodálatos fürdő részleg.

  Külön kiemelném azt a gyermekbarát szemléletet ami az egész szálloda légkörét áthatja.

  Gyerekek, felnőttek, mindannyian jól éreztük magunkat.

  Biztosan visszatérő vendégek leszünk.

  Földes Éva