Kedves Vendégeink!

Északi határunktól néhány méterre, ősi folyónk erei ölelésében szeretettel köszöntjük Önöket! Ezredéves nemzeti kultúránk, értékeink köteleznek bennünket, szívélyes figyelemmel kívánunk megfelelni Önöknek.

Az innovációkkal lépést tartva folyamatosan követjük az aktuális trendeket, hogy a kihívások megvalósításával maradandó íz élményekben részesítsük a házunkban eltöltött időt vendégeink számára.

Alapelvként kezeljük a válogatott alapanyagok tiszteletét. Helyi, határokon innen és távol, biztonságos beszállítói kapcsolatokkal, prémium minőségű nyersanyagokkal töltjük fel raktárainkat. Az előkészítés és ételkészítés során igyekszünk megőrizni minden értékes összetevőt, hogy a felszolgált étel tökéletes külcsín és belbecs egységével kerüljön az asztalra.

Éttermünkben találkozhatnak svédasztalos reggeli és vacsora kínálatunkkal, valamint a la carte étlapunkkal, melyekben nagy hangsúlyt kapnak a helyi, pilisi és felvidéki ízek is. Családi, baráti és céges rendezvényekre, valamint szobaszerviz szolgáltatásra nyitottak vagyunk. Előrendelés, illetve személyes megbeszélés keretében nagy körültekintéssel valósítjuk meg elképzeléseiket. Család-barát hotelként a gyerkőcöknek is tartogatunk meglepetéseket, illetve könnyítést a szülőknek. Itt akár Önök is összeállíthatják a kicsi menüjét. Összeállításunkban figyelembe vettük az elmúlt évek tapasztalatait. A nemzetközi, magyaros, tájjellegű, fúziós konyha ételeit hangsúlyoztuk, kreativitással megformált pikantériával.

Az élet receptjének kiteljesedésében nagy odaadással dolgozik cukrászműhelyünk személyzete, hogy helyben készített pék – és sütemény kavalkáddal, többféle kenyérvariációval színesítse az étkezéseket. Hétvégi gofrizással, palacsintázással, süti formázó „mini séf” gyermekfoglalkozással is várjuk az érdeklődő gyermekeket, szülőket.

Természetesen nem feledkezünk el az étel intolerenciával hozzánk látogató vendégekről sem. Termékeink kínálatában, illetve kérésükre mielőbb biztosítjuk kívánságaikat. Amennyiben nem találna ízlésének megfelelőt, séfjeink állnak rendelkezésükre és elkészítik az Önök kedvenc receptjét a fellelhető alapanyagokból.

Észrevételeikkel, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Bármikor látogatnak éttermünkbe, szívesen látjuk és szeretettel visszavárjuk!

Az igazi választ Önöktől kapjuk!

 

Tisztelettel:

                      Dervalics Csaba

                       Konyhafőnök