COVID 19 - TÁJÉKOZTATÓ

Szállodánk és vendéglátó egységeink korlátozott szolgáltatásokkal működnek a MÁJUS 29-i újra nyitást követően, a rendeletek és korlátozások feloldásáig és a vírushelyzet végéig, bizonytalan ideig.

KORLÁTOZÁSAINK

VENDÉGLÁTÁS

A klasszikus svédasztalos étkezéseink módosulnak, Vendégeink nem érintkezhetnek közvetlenül a kihelyezett ételekkel és szerviz eszközökkel. Az ételek választéka és kínálata változatlan marad, azonban a kiszolgálást, tálalást és az ételek szedését kollégáink végezhetik. Vendégeink egy előre meghatározott idősávban tudnak étkezni, az ételek választásakor egy kijelölt útvonalon haladhatnak. Az étterembe való beléptetést kollégáink segítik, biztosítva kézfertőtlenítőt, igény esetén szájmaszkot és kesztyűt. Éttermi asztalaink számát lecsökkentettük, ügyelve a 2 méteres távolságok betartására. (egy asztaltársaságnál legfeljebb 4 felnőtt és gyermekek ülhetnek le, várakozó vendégek esetén szakaszos beengedés: minimum 1,5 méteres távolság tartása, bár pultoknál maximum 2 fő vendég tartózkodhat.

AQUASZIGET ÉLMÉNYFÜRDŐ

A jelenleg érvényben lévő korlátozások miatt fürdőnk kizárólag KÜLTÉRI medencékkel üzemel (kültéri úszómedence, élménymedence, pihenőmedence, gyermekmedence és csúszdamedence bővebb információ:http://www.aquasziget.hu/kulteri-strand/ ). A beltéri rész csak áthaladás céljából használható, gőzkabinunk és szaunáink NEM üzemelhetnek, azonban masszázsszolgáltatásaink elérhetők.

EGYÉB

Fakultatív csoportos programjaink a szállodában és a fürdőben szünetelnek, így jelenleg a gyermekanimációs programok sem elérhetők. Játszóházunkban és játszóterünkön egyszerre maximum egy család tartózkodhat (2 felnőtt, 2 gyermek).

INTÉZKEDÉSEINK

KÉRÉSÜNK VENDÉGEINKTŐL